Avançam elegeix nova coordinadora i marca les línies de treball

L’assemblea d’Avançam ha elegit aquest matí una nova coordinadora que estarà integrada per: Antoni Noguera (Palma), Mercè Bujosa (Bunyola), Guillem Caldentey (Artà), Guillem Crespí (Sa Pobla), Joan Ramon Mateu (Pollença), Gabriel Seguí (Banyabulfar) i Liniu Siquier (Búger).

Així mateix, la plataforma de regidors pel dret a decidir ha aprovat el decàleg “Un municipalisme més participatiu i sobirà”, que serà el full de ruta d’Avançam en aquesta nova etapa.

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Avançam elegeix nova coordinadora i marca les línies de treball”

 1. Joan S escrigué:

  Enhorabona per l’impuls i per seguir en la línia del municipalisme participatiu. M’agradaria saber tres coses:
  1- On és el decàleg i on puc llegir-lo?
  2- Que pinta gent de l’antiga UM en tot aquest bullit i més en la coordinació? Com poden regidors de CxI que mai han recolzat cap punt de participació al municipi de Pollença, per exemple, ser un dels elegits per tirar endavant el projecte?
  3- És només una plataforma per decidir si volem més o manco Espanya o també per decidir les polítiques a tots els nivells? Perquè a alguns (bastants) de la foto no se’ls ha vist mai impulsant polítiques de participació ciutadana, pressuposts participatius, consultes populars… però tampoc defensar l’independència ni el dret a decidir-la.

 2. Joan Ramon Mateu escrigué:

  Bon dia Joan S, som en Joan Ramon Mateu, membre de la coordinadora i també regidor de CxI.
  Primer de tot donar-te les gràcies pel teu comentari i la benvinguda a la nostra web.
  Seguidament disculpar-me per no haver contestat amb anterioritat el teu cometari.
  Respecte a la primera pregunta hauràs pogut observar que el decàleg està penjat a la web, però també m’agradaria informar-te que des de la seva aprovació inicial un servidor el va penjar al seu face-book perquè en tenguessin accés els interessats.
  La segona pregunta, per desgràcia, no em ve gens de nou. Constantment surten aquestes sigles per desprestigiar un partit nou en ganes de fer feina, un partit que és cert que té militatnts que pertenyien a UM, però que en tot moment s’ha volgut desmarcar de les males formes, però no de la seva ideologia política, que com molt bé va quedar de manifest en el seu recent Congrés Constituent és un espai existent a les nostres Illes. També afegir que com molt bé va dir en Toni Noguera a l’assemblea de POrreres “els membres d’avançam no ens identificam amb unes sigles de partit sinò amb uns ideals als quals hi creim”. Respecte a la tasca de CxI a POllença et voldria tornar fer el contarri ja que en tot moment des de el primer dia que vaig entrar com a regidor hem recolzat la participació ciutadana, sense anar més enfora la darrer ple varem votar en contra de la ordenació de l’ocupació de la via pública demanant i exigint que abans de l’aprovació inicial la ciutadania hi pogués dir la seva i així a molts altres punts durant aquesta legislatura.
  Respecta a la darrera pregunta després d’haver llegit el decàleg crec que queda més o manco contestada, no es trata de fer la casa per la taulada sinò de començar-la amb un bons fonaments, serà i es difícil posar-mos dacord amb molts aspectes, se trata d’anar a cercar el vertader bessó, allò que tots volem i tenim clar amb diferents matisos, sinò no arribarem en lloc i haurem perdut el temps i la llavor.
  Joan Ramon Mateu, membre de la coordinadora d’Avançam

 3. Gilbert escrigué:

  crowder@attrition.cashed” rel=”nofollow”>.…

  благодарствую!…

Leave a Reply

Powered by WordPress | Premium Themes Blog & Review. | Thanks to Wordpress Themes, Best Free WordPress Themes and WordPress Themes