La plataforma Avançam s’obre a la societat i accepta adhesions a través del seu bloc

La plataforma Avançam, de regidors i regidores pel dret de decidir, accepta des d’avui les adhesions de qualsevol ciutadà que a títol individual vulgui col•laborar i donar suport a la plataforma. Les entitats que ho desitgin també s’hi poden adherir. El bloc de l’entitat (avançam.cat) ha incorporat un apartat nou, sota el títol d’“Adhereix-te”, a través del qual es gestionaran aquestes noves adhesions.

L’objectiu és obrir Avançam a la societat civil, per tal que la plataforma sigui un punt de trobada de persones i entitats, a més de representants municipals, per difondre i fer pedagogia del dret de decidir i de la participació ciutadana.

La nova coordinadora de la Plataforma afirma que “hem d’anar de la mà per decidir conjuntament sobre les qüestions que afecten els projectes de vida de les persones. El dret de decidir s’ha d’exercir des de les institucions i des de la societat civil. L’objectiu és que qualsevol entitat o ciutadà hi pugui donar suport per tal de contribuir a fer pedagogia del dret de decidir“.

Aquesta iniciativa està en consonància amb el full de ruta aprovat en la darrera assemblea general d’Avançam, en què la plataforma de regidors i regidores pel dret de decidir es marca com a objectius aconseguir augmentar la visualització de l’organització, fer pedagogia de les eines de participació ciutadana (pressuposts participatius, agenda 21, consultes populars…) i difondre el dret de decidir.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “La plataforma Avançam s’obre a la societat i accepta adhesions a través del seu bloc”

  1. Miguel,La Ruta del Tapeo Pollensa escrigué:

    Hola, nosotros tambien esperamos que ‘Avançam’ con la ruta del tapeo, una iniciativa de los negocios de Puerto Pollensa y Pollensa para aumentar negocio en los pueblos,(que se vean muy afectadas por los efectos de la crisis), y devolver un poco de VIDA a nuestros pueblos. Deseanos suerte. Y porfavor, ¡APOYA TU PUEBLO!

Leave a Reply

Powered by WordPress | Premium Themes Blog & Review. | Thanks to Wordpress Themes, Best Free WordPress Themes and WordPress Themes