Avançam convida els regidors de les Illes Balears a penjar llaços per la llengua als balcons dels ajuntaments

La coordinadora de la plataforma d’electes pel dret de decidir dóna suport a la campanya “Enllaçats pel català”, i crida a participar en la manifestació de demà

La Plataforma Avançam, de regidors i regidores pel dret a decidir, convida tots els regidors i regidores de les Illes Balears a penjar llaços per la llengua als balcons dels ajuntaments del país. Així ho ha acordat la coordinadora de la plataforma, en senyal de suport a la campanya “Enllaçats pel català” i en solidaritat amb els centres d’ensenyament públics.

Un dels punts del decàleg aprovat per l’assemblea de la plataforma Avançam fa referència a la promoció de la llengua catalana, pròpia de les Illes Balears, com a llengua comuna de tots els ciutadans.

D’altra banda, la coordinadora d’Avançam ha anunciat que el proper dia 2 d’abril la plataforma iniciarà una campanya pel dret a decidir, per tal de donar a conèixer a la ciutadania de les Illes Balears els instruments de participació i decisió col·lectiva perquè els ciutadans puguin decidir sobre allò que els afecta.

Avançam

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Premium Themes Blog & Review. | Thanks to Wordpress Themes, Best Free WordPress Themes and WordPress Themes